Livrare şi plată

 

Pentru a achita și a intra în posesia produselor comandate pe site-ul www.gobby.ro ai la dispoziţie mai multe opţiuni:  


Modalităţi de livrare:

1. Livrare prin curier:

Produsele comandate pe site-ul www.gobby.ro pot fi livrate prin curier oriunde în ţară, prin intermediul serviciilor furnizate de către Bookurier. Dacă înregistrezi comanda de luni până vineri, până în ora 16:00, aceasta poate fi expediată în aceeaşi zi. Livrarea se efectuează în termen 24-48 de ore, cu excepția zilelor nelucrătoare (cu menţiunea că produsele expediate vineri vor ajunge la destinaţie luni). Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Costul pentru livrare este de 10 RON pentru comenzile până în valoare de 100 RON (indiferent dacă livrarea se efectuază în Bucureşti sau în restul ţării), iar dacă se depăşeşte suma de 100 RON, livrarea va fi gratuită.

 

Promoție lansare: PENTRU URMATOAREA PERIOADA LIVRAREA ESTE GRATUITA
 

Modalităţi de plată:

1. Plată numerar/ramburs:

Plata se face numerar/ramburs în lei, integral, la livrare produselor la domiciliu, către agentul de curierat care efectuează livrarea.

2. Plata prin transfer bancar/ordin de plata:

Se poate realiza și plata prin transfer bancar/ordin de plata, la cererea clientului, si după emiterea proformei/facturii. Contul in care se face plata, va fi inscripționat pe proforma/factura.

3. Plata on-line cu cardul:

Este posibilă efectuarea plăţii on-line cu card bancar în condiţii de siguranţă deplină (pentru detalii, verifică și secțiunea “Politica de securitate”). Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2). În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, www.gobby.ro foloseşte platforma MobilPay. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay. www.gobby.ro nu solicită şi nu stocheaza detalii referitoare la cardurile utilizate (pentru detalii, verifică şi secţiunea “Politica de securitate”).