Viziunea şi dorinţa noastră! - Gobby

Povestea noastră!

Povestea noastră!

Am pornit călătoria aceasta din pasiune şi iubire pentru această lume, lumea geek cum o mai numim noi.

O lume plină de jocuri, fantezie, supereroi şi eroine. Acum 13 ani, pasiunea pentru jocuri ne-a îndemnat să ne imaginăm cum ar arăta un loc feeric, de unde oamenii pot cumpăra produsele lor favorite. Aşa am pornit în călătoria magazinului Red Goblin, cu aventuri de tot felul, oameni pasionaţi şi distracţie.

Astăzi este o zi specială în care sărbătorim apariţia noului nostru membru, Gobby, aşa cum îi spune şi numele, este copilaşul lui Red Goblin, un proiect la care am lucrat mult ca să iasă asa cum ne doream.

Cum a aparut Gobby? Totul s-a întâmplat destul de natural din momentul în care am avut şi noi la rândul nostru copii şi ne-am dorit să le transmitem din pasiunea noastră şi şă le dăm şansa să se bucure de această lume magică aşa cum ne bucurăm şi noi de atâta vreme. O lume în care cu ajutorul jocurilor educative îi dai copilului tău şansa să înveţe şi să se dezvolte jucându-se, în care fiecare micuţ poate fi un supererou şi în care poate să îşi lase imaginaţia  să creeze şi, nu în ultimul rând, o lume de care el se bucură împreună cu părinţii săi.

Calatoria Red Goblin ne-a aratat ca sunt multi parinti la fel de pasionati ca şi noi, care îşi doresc să împărtăşească această lume copiilor lor, însă le era destul de greu să găsească produsele dorite , de aceea noi aici la Gobby am strâns toate aceste produse la un loc, în universul nostru magic.

Am început cu paşi mici, dar avem planuri mari, ne dorim ca Gobby să ajungă ca şi Red Goblin, un loc de poveste, o poveste care abia acum începe alături de voi.

 

Cu drag familia Gobby & RedGoblin

Lasa un comentariu

* Campuri necesare

Atentie: toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate.