Bine ai venit în familia supereroilor! - Gobby

Bine ai venit în familia supereroilor!

Bine ai venit în familia supereroilor!

Am creat pentru tine o lume în care poţi să găseşti produse aşa cum iţi doreşti, aici imaginaţia nu are limite, iar micuţul tău devine un mic supererou.

Dorinţa noastră este să transformăm acest magazin (asa cum am făcut şi cu Red Goblin) într-un loc în care oamenii să aibă acces la produse pe care nu le găsesc în alte magazine, să construim o comunitate de părinţi haiosi care se distrează cu micuţii lor.

Aşadar am creat această secţiune de blog, în care o să invităm mame (sau taţi, de ce nu) să împărtăşească din viziunea lor, din experienţa lor sau, pur şi simplu, să ne vorbească despre pasiunea lor.

Ne dorim ca aceste articole să nu fie scrise numai de blogeri sau copywriteri experimentaţi, vrem ca aici să avem articole scrise chiar de tine, de mama care îi cumpără micuţului ei produse din magazinul nostru, de omul care se bucură de comunitatea noastră şi împărtăşeşte aceeaşi pasiune ca şi noi.

Aşa că, dacă şi tu iţi doreşti să scrii aici un articol, vrei să vorbeşti despre pasiunea ta şi cum reuşeşti să o împătăşeşti cu micuţul tău, vrei să vorbeşti despre experienţa ta cu un anumit produs din din gama noastră de produse,sau despre orice altceva,  lasă-ne un mesaj şi noi o să facem acest lucru posibil.

Sperăm să vă placă ce o să gasiţi aici şi în timp să formăm o mare familie de supereroi😊

Lasa un comentariu

* Campuri necesare

Atentie: toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate.